mandag den 1. oktober 2007

Squirrel of Caerbannog

BT fortalte i Juni om et egern der gik amok i en tysk by. Det angreb en dame bagfra og bed sig fast i hendes hånd. Hun løb ud på gaden og fik den rystet af, hvorefter den angreb en bygningshåndværker og sårede ham. Den løb så ind i et hus hvor den nåede at såre en ældre distingveret herre inden han knaldede sin krykke i skallen på den og fik den uskadeliggjort.

Hvad minder det om... Ja selvfølgelig; dræberkaninen fra Monty Python og de skøre riddere. Præcis samme zig-zag-dræberkurs. Bæstet kan ses herunder:
Hvad egern angår er en flok på fjorten i øvrigt blevet anholdt for illegalt at overskride den Iranske grænse medbringende lytteudstyr af forskellig art. En pålidelig kilde i egernkredse oplyser imidlertid at gruppen havde et femtende medlem, som det lykkedes at slippe væk. Den går under dæknavnet mikro-chip.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Egernet er et guddommeligt dyr. Jeg er slet ikke i tvivl om at egernet er min talisman

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

I så fald må det være guddommeligt på samme måde som Jahve eller Jens Blendstrups far. Noget man må ære, men også noget uforudsigeligt som man må frygte.

Ikke så dårligt et dyr at have som talisman...

Anonym sagde ...

Ha, ja lige som Blendstrups far, tak skæbne.

Jeg ser jo disse små dyr som hoppe ind og ud mellem træerne og tam-hundenes hundelorte i Københavns parker i denne efterårstid. Hvis nuttethed kunne dræbe, var jeg død for længst, og de var sikkert impluderet, puf.