søndag den 25. november 2007

Ja hvad skal man mene?

Så er Fogh gået frem igen og Helle taber terræn. Gaab. Det er hverdag efter valget. Og det er helt ubegribeligt imbecilt dumt. Hvorfor skal jeg høre en ny meningsmåling på dette det mest ligegyldige tidspunkt af alle, hvor det end ikke havde gavnet Helle hvis hun var gået frem. Hvad kan vi bruge det til? Hvis Politiken har glemt det, kan man jo passende erindre om at der kan ske rigtig meget indtil næste valg - og under det.

Det politiken passende kunne bruge mere spalteplads på, er hvad den reelle politik skal være. Meningsmålinger er bekvem journalistisk, men rent informationsmæssigt er de ikke andet end støj. De fylder i aviserne og bevidstheden, de optager politikernes tid og de tjener ikke til nogen nytte. Slet ikke hvis de forhindrer en reel debat om politik.

Jeg krummede tæer hele valgkampen og tænkte at hvis de allesammen er så rørende enige om hele Venstres designerpolitik, hvorfor danner de så ikke en flertalsregering sammen? Hvorfor ikke, de er jo enige. Det ville da være bedre end dette evindelige skuespil og meningsmålinger hver anden dag.