søndag den 25. november 2007

Gaaab!

Tilgiv gentagelsen, men jeg føler trang til at udvide min kommentar til dagens politiken.dk. Udover den banebrydende nyhed om at meningsmåleren viser en tilbagegang for oppositionen, kan Politiken nu afsløre at det var flyttemanden der slog nanna ihjel. Der er et stort billede af ham øverst på siden, og han ser godt nok skummel ud. Han ligner Nikolaj Kopernikus.

I den faste rubrik som skrives af Ude og Hjemme kan vi læse om et par der blev forlovet i en redningsbåd. "Hun så ringen og sagde 'ja'!" fortæller den nyforlovede Jan Henkel, 42 om sin tilkommende Mette Larsen, 29.

Og på den storpolitiske arena taler alle for tiden om at Tony Blair er sprunget ud som religiøs. Spændende, hvad mon... er han muslim, scientolog ... katolik ligefrem... Det har været svært for ham at måtte indrømme det, det er lissom ikke noget man snakker om i engelske Labour-kredse. Og så viser det sig at han faktisk er helt almindelig protestantisk kristen. Og helt religionsfjendtlig kan han jo heller ikke have været med den ven han har haft på den anden side af ocea....aaab

ZZZzzZZzzzzzzZZZZ

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

He, et sjovt stykke. Tjekkede lige Henrik Palles anmeldelse, jamen herregud. Hele klimaks i sidste afsnit af det hø var hentet fra Seven. Bare i en dårlig version - og så var det på forsiden af spisesedlerne i dag. Det og så vild med dans. Og det er ikke fordi der ikke foregår noget vigtit i verden. Vi gider bare ikke høre om det.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Nej, det er essensen af begrebet 'agurketid'. Politikerne skændes ikke med hinanden i over en måned og den danske presse konkluderer at der intet er at skrive om. Herregud, verden står i brand omkring os, men det har den jo gjort så længe...

Christian Kock, som er supersej, har lige snakket med Krause om den danske journaliststand, som kun er en lille smule farligere end den sønderjyske æggestand. Og hvis den sidste bliver krydret med purløg er de nogenlunde jævnbyrdige.

De er blevet lidt skarpere i løbet af valget, men dækningen handlede stadig meget om ligegyldige skænderier og meget lidt om politik.

Anonym sagde ...

Maybe the most interesting paper I read all week!

Fondest Regards
Emory

Unknown sagde ...

ralph lauren outlet
polo pas cher
moncler coats
michael kors factory outlet
ugg outlet
burberry outlet sale
camisetas futbol baratas
swarovski jewelry
fitflops clearance
versace sunglasses
20161115caihuali

Unknown sagde ...

pandora uk
canada goose sale
canada goose jackets
fake rolex
michael kors canada
coach factory outlet
nike blazer low
michael kors bags
louis vuitton outlet
michael kors outlet
20161130