søndag den 6. januar 2008

Storm Ps smil

Fra Valbykanten er vor opmærksomhed gentagne gange blevet henledt på det i kunsthistorien mest berømte og omtalte smil efter Lisa Gherardinis; naturligvis det kendte Storm P-smil hvor mundvigene sidder helt oppe ved øjnene og ikke sjældent overflødiggør munden helt. Teorien er at smilet simpelthen er Storm Ps eget, og dette selvportræt bekræfter den til fulde.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det er smilet - og håret. Det er meget almindeligt at tegnere/malere portrætterer sig selv. Tit uden at vide det. Han har nu nok godt selv vidst det.
Det er gode tegninger. Min morfar var Storm P. tosset og havde stakkevis. Storm P hang også på væggene. Det er godt at han får en 'revival'.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jeg tænkte da jeg læste i kataloget fra Bruun Rasmussen at man burde tage derhen og købe en eller anden lille tegning selv for et par tusinde. Så havde man et rigtigt billede at hænge op, og kunne give Storm P revivial hver gang man havde gæster (Der skal jo prales med sådan en anskaffelse, dens autenticitet skal hævdes osv.)

Det blev ved tanken, men det kunne lade sig gøre. De billigste tegninger ser faktisk anskaffelige ud, om end de ikke ligefrem er billige.

Anonym sagde ...

min morfars storm p-tegninger var sindrigt klippet ud af aviser, hæfter etc og sat bag ramme. Han var husmand. Han havde ikke råd til kunst, men tanken tæller.

Unknown sagde ...

air max 2017
mont blanc pens
chaussures louboutin
cheap nike air max
cheap ray ban sunglasses
rolex replica watches
coach outlet store
sac longchamp
moncler jackets
fred perry
20170417caiyan

Unknown sagde ...

michael kors handbags outlet
calvin klein
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
burberry handbags
air jordan
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
adidas nmd xr1
new balance
20174.20wengdongdong