torsdag den 10. januar 2008

Sort snak

Anders Fogh Rasmussen skal i dag have udtalt "Og jeg har ikke tegnet noget sort maleri af dansk økonomi." Ovenfor har jeg selv prøvet at tegne et maleri. Jeg ved ikke om det forestiller dansk økonomi. Det kan i princippet forestille alt muligt. Maleriet altså. Men tegningen forestiller i hvert fald et sort maleri.

Maleriet kunne også forestille Muha.... men det gør det bestemt ikke! Slet ikke sort! Det er stadig et åbent spørgsmål hvorfor man ikke må tegne malerier der forestiller noget sort.

Man kunne også bare konstatere at politikere kan være meget... ufrivilligt kreative i deres brug af metaforer.

NB. På opfordring har jeg tilføjet en lille sol. Det er god metaforik!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det her er skægt,og tegningen er god.

Jeg læste noget rigtigt slemt Fogh og de andre har gjort i dag i øvrigt. De vil have kontrol med de små børns leg i fritidsordningen. Børnene skal "lege meningsfuldte lege". Det er det mest meningsløse jeg har hørt siden Pia Kjærsgård sagde det med eliten.

De er sorte inde i hovederne.

Det er jeg også selv lidt i dag. Sort i hovedet, ingen motiver, lyset slukket, revner i rammen, ikke flere esser i ærmet, løbet tør for ideer og det er en kold tid vi lever i, og det regner på mig det meste af tiden. Sådan en dag.

Kan du ikke tegne bare en lillebitte sol på det maleri?

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jo, naturligvis skal der være en lille sol. Den er tilføjet. Det åbner jo for en masse gode tolkninger hvad enten maleriet forestiller dansk økonomi eller januartilværelsen i almindelighed.

Jeg håber du snart finder lidt lys! Ved til gengæld ikke om der er håb for dansk politik; det med meningsfyldte lege er da absurd. Virkelig!

Anonym sagde ...

Tak for solen, Plougsgaard. Hvor er den fin og varm deroppe i hjørnet. Den trængte jeg til.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Det er godt at høre. Jeg tænkte i øvrigt at det med "meningsfyldt leg" er perfekt til en ATS-inspireret vittighed. To børn slås om et stykke legetøj og råber begge to "DET ER MIIIT", mens Anders Fogh står og smiler fordi de har opdaget ejendomsrettens princip gennem leg.

Anonym sagde ...

Ja, og hvad med mobning? Det lærer man noget af, og det giver også mening, for der var ingen, der sagde, at meningen skulle være god. Den kan også godt være ond. Mobning er læreringt, og børn skal lære, hvordan det er at være hadet. De kan lige så godt vænne sig til det jo.

replicahorlogesnederland sagde ...

Mencioné el Rolex Submariner por una razón, y eso es porque el Omega Seamaster Diver 300M es realmente el principal competidor de
replicas relojes espana Omega para "el reloj de buceo de lujo a batir". El Omega Seamaster Diver 300M es modesto en proporciones y tiene un tamaño agradable y mediano en la muñeca. Es un toque más grande que el Submariner y más delgado que casi todos los otros relojes de buceo Omega. Omega produce una versión de 39 mm de ancho de la Omega Seamaster Planet Ocean, pero son fácilmente más gruesas que las líneas relativamente esbeltas de la Omega Seamaster Diver 300M que tiene un perfil relativamente delgado en la muñeca en comparación con la mayoría de
replicas omega los otros Relojes deportivos.

Unknown sagde ...

oakley sunglasses
adidas uk
michael kors outlet online
nike factory store
christian louboutin
michael kors bags
rolex watches
pandora jewelry
chaussure louboutin
oakley sunglasses outlet
20170417caiyan