fredag den 28. december 2007

Kaffe uden De mærker det.

Så har min yndlingsole gjort det igen, og skaffet en uhyre sjælden storm P-tegning som kun kan ses i en svært hjemskaffelig bog fra Statsbiblioteket og obskure antikvariater hvor vi nu har bestilt et eksemplar til eget eje. Bogen hedder Storm P som samfundskritiker og handler om dét. Ovenstående er et udsnit af en tegning som selv er meget større, fordi den skal indeholde endnu en tyk mand i nærbillede. Det er ham der er samfundskritikken. Det interessante ligger dog i detaljen, her i øverste højre hjørne hvor et skilt annoncerer Kaffe uden de mærker det. Se det kan jo forstås på mange måder. Egentlig er det vist en hilsen til erstatnings-tiden, men udsagnet er jo åbent. Jeg foretrækker at tænke på kaffe uden de trælse bivirkninger. Det finurlige er at det jo hører med til kaffen at give søvnbesvær og bløp-fornemmelse, så egentlig står der også at man ikke mærker at kaffen er kaffe. Der kunne også være tale om koffeinfri kaffe.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Læg mærke til, hvordan tegnere ofte kommer til at portrættere sig selv lidt, når de tegner. Manden til højre smiler præcist som Storm P. selv.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

rigtig sjovt. Det opdager jeg først nu. Jeg har kun sjældent betragtet billeder af Mesteren selv, så det er ikke før faldet mig ind at sammenligne. Men det er rigtigt, dét tegnede smil, som ganske rigtig er meget Storm Psk er også det han selv brugte.

Jeg har en veninde som både maler og tegner, og også altid portrætterer sig selv - mere eller mindre.

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
manolo blahnik outlet
jordan 8
ugg boots
ralph lauren outlet
nike shoes for men
jordans
ugg boots on sale 70% off
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet