mandag den 31. december 2007

Endnu et år er gået, friværdien er steget og vi er blevet endnu rigere. Ifølge Danske Bank ejer hver dansker nu gennemsnitligt 725'000 kr. Det er da altid rart at vide hvis man selv har svært ved at få pengene til at række.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det der gennemsnit falder heller ikke til min side, vil jeg mildt mene. Det har længe dæmret for mange af os at 'velfærd' har undergået et skift og nu betyder 'personlig velfærd', så hvem ved om 2008 bliver året, hvor velfærden også bliver personlig heromkring.

Rigtig godt nytår.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Lad os håbe vi hver især får mere personlig velfærd i det nye år.

Selv rigtig godt nytår!

Anonym sagde ...

Det er da ganske udmærket at familien Danmark kan få "free money". Problemet med gratis penge er bare, at de helst skal repræsentere en værdi. Ellers stiger inflationen bare, og det kan vi jo ikke have. Omvendt kunne man investere sine sparepenge i en stærkere valuta end den danske, men der findes vist desværre ikke een af slagsen. Det korte af det lange er, at jeg på det bestemteste er imod!

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jeg har ikke forstand på økonomi, men tror nok at kronen er nogenlunde stærk. Problemet er hvordan man får nok kroner til at ens egen økonomi kan hænge sammen.

Det har jeg heller ikke forstand på.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

I øvrigt ville det ikke kræve gratis penge, men blot simpel omfordeling for at alle danskere kunne sidde med trekvart million. Problemet er at så måtte enhver anstændig socialist vel skamme sig over at eje så mange penge mens negrene, som Jørgen Poulsen kalder dem, ingenting har.

Der er ikke rigtig nogen god løsning på det økonomiske - andet end at hænge i og selv prøve at få det bedste ud af det næste år. Det jeg har noget imod er al den snak om hvor mange penge vi gennemsnitligt har. Det kan jeg nemlig overhovedet slet ikke mærke.

Anonym sagde ...

Kalder Jørgen dem for 'negrene'. Er det ikke fantastisk. Er det ikke i øvrigt årets bedste gimmick: Ny Alliance. Giv dem en præmie.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jo, de gav da lidt fest og farver til valgkampen. Jørgen Poulsens udtalelse faldt i forbindelse med Røde Kors-fratrædelsen:

"Men så går Røde Kors ud og fortæller, at det er negrenes penge, og hvad ved jeg. Og det er dér, den går af"

Jeg er egentlig ikke så forarget over den udtalelse, den er bare typisk Ny Alliance i sin ubetænksomhed. Ellers er det da sjovt at få genopfrisket dét ord.

Anonym sagde ...

Prøv at sige det i New York ... det der ord.

Ny Alliance er koloenormt klodsede