søndag den 23. december 2007

Det kære barndomshjem

Jeg befinder mig i disse dage på Sydals i mit barndomshjem omgivet af hele den spillende, syngende, fløjtende familie. Lige nu spiller Thomas Barn Jesus i en Krybbe Lå på kaver mens Christian spiller noget andet på klarinet og min far synger operalt i køkkenet. Det er ikke kedeligt, jeg er dog søgt ind på kontoet, det eneste refugium i huset. Herunder min sødeste lillesøster, Marie.

5 kommentarer:

vwl sagde ...

Og en god jul til dem, Hr. Plougsgaard. Omend min blog har været i sært humør, har jeg det godt i det Nedmedalting'ske barmdomshjem.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Det lyder godt Hr. Lassen, god og fornøjelig jul til Dem. Tør man håbe på bedre bloghumør i det nyere år?

Dorthe Nors sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig musikalsk familie. Hvad spiller Plougsgaard selv på? Triangel. Selv er jeg vildt god på triangel og claves (og cykelpumpe).

Din søster ser sød ud, og hun har et utroligt smukt navn. Håber du gav hende en god gave. Små søstre (jeg er selv en) til større drengeflokke, skal have gode gaver.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jo, Marie er dejlig. Jeg var sammen med Thomas om at give hende en metronom til når hun spiller violin. Vi er en ret musikalsk familie. Hele familien faktisk, kunne vi konstatere efter at storfamilien har holdt julefrokost i Sædding og vi nåede igennem alle 25 sange i sanghæftet.

Christian spiller klarinet og er også ret talenteret, selv om han mest leger tågehorn når flere end to hører på. Jeg selv er bedst til æg eller claves, men jeg holder meget af at synge.

Marie fik i øvrigt en megestor bamse af Christian som hun blev meget glad for. Sådan rigtig velour-katteblød og mindst en meter høj. Den skal hedde lillebjørn, evt. på russisk.

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
manolo blahnik outlet
jordan 8
ugg boots
ralph lauren outlet
nike shoes for men
jordans
ugg boots on sale 70% off
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet