lørdag den 22. december 2007

Futuraaaaama

Det er netop kommet mig for øre og øje at tv-serien Futurama er genopstået. Jeg har prøvet at komme nogenlunde rundt om alt det for mig mest fantastiske i tilværelsen. Derfor er det lidt uretfærdigt at Futurama næsten ikke er blevet nævnt, men problemet er, at man ikke kan forstå Futurama hvis man ikke har oplevet det. Der er noget sekterisk ved at være Futuramafan, og det er frustrerende kun at have sin bror at være sekterisk sammen med. Så alle der gik glip af første omgang kan stå på nu:

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg husker svagt noget med en mikrobølgeovn, der muligvis kunne konvertere tid og få Bambi til at genopstå fra de døde (efter den var blevet påkørt af en bil på Nordsalling, smidt i en fryser og spist). :-)

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

ja, det skrev jeg vist noget om. En mikrobølgeovn, en supernovaeksplosion og sølvpapir!

Jeg ved det er udenforståeligt for uforstående, men jeg kan ikke lade være. Beklager, det er en del af mit dagligdags associationsreservoir.

Det er ligesom med de lyde, der bliver til brudstykker af alt muligt, telefoner der spiller temaet fra den gode, den onde, den grusomme eller starten på Edgars Pomp and Circumstance. Det er det samme der sker med sætninger, ytret i alle mulige vilkårlige sammenhænge, de får straks en futurama-association til at poppe frem.

Hvornår mon det bliver til et 'symdrom' og får sit eget navn i medicinske journaler...

Anonym sagde ...

Associationsreservoir - damn et godt ord.

Nu er vi nogle der fifler med katalogisering af syndromer og komplekser, men det er mere de litterære af slagsen, og jeg ved ikke, hvornår Futurama-syndromet bliver litterært. Du vil naturligvis hævde, at det er litterært. Det er en del af syndromet :-)

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

njaa... jeg er faktisk ikke sikker på at jeg mener der er tale om et litterært fænomen når man associerer til futurama al den stund det jo er situationer der provokerer associationerne, det er ikke nødvendigvis replikker. Futurama er en sitcom, en situation comedy, af ally mcbeal-typen, dvs. den slags som udspiller sig på en arbejsplads og karakterernes privatliv nærmest ikke eksisterer. De laver alt sammen, spiser, ser tv, fejrer jul. Og hver anden replik skal helst have en sjov punchline, så der sker hele tiden noget der er sjovt på en eller anden måde.

Der er lavet ret mange umorsomme og platte serier ud fra den opskrift, og jeg ville slet ikke have set nogen hvis ikke det havde været for futurama...

jobnewsbd24.com sagde ...

Teletalk Admit Card Download from our website Job News BD 24. All Types Download Teletalk Admit Card Online on our website.