mandag den 31. marts 2008

Angående sommertid

Vi har lige skiftet fra vinter- til sommertid. Det skete kl. to i nat, og betyder at vi alle har en time mindre at gøre godt med. En time mindre til vi skal op og på arbejde. Endnu en grund til masse-mandag morgen-murren i krogene. Hvorfor har man ikke i stedet valgt at skifte kl. tolv om mandagen. Så kan alle mænd gå tidligere hjem og købe blomster til konen på vejen mens hun har stillet havemøblerne frem og trukket Amarone op. Vi kunne skabe en global overskudsdag i stedet for det modsatte som vi har nu.

(helst ingen modargumenter baseret på virksomhedsøkonomiske rationaler, tak)

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var dog en usædvanlig god ide. Problemet er bare, at alt handler om penge, og tid er penge. Selv en time om året har yderst stor betydning.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jeg tør ikke tænke på hvordan regningen ville se ud når nogen udregnede prisen for at alle i Danmark arbejdede en time mindre én dag. Derfor prøvede jeg at undgå spørgsmålet

Anonym sagde ...

Du er tidligt oppe And - tyder ikke på du har det svært med sommertid ;-)

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jojo, man spilder ikke tiden! Det har jeg heller ikke gjort denne eftermiddag. Siden kl. to har jeg set fire lejligheder.

Anonym sagde ...

Boligdrømme?

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

ja, jeg drømmer om at få mit eget, helst større end det jeg har nu. Jeg går jo også med en hemmelig drøm om selv at valfarte til Silvan, gå ti gange rundt om infoøen og tage hjem og sætte nye farver på tapetet. Jeg vil også have et par træsko uden hæl og tage "en klår pejling a æ mæl" og hvad man nu ellers slynger ud af vestjyske gloser i boligrenoverinssituationer - ifølge min far. Han har det med at købe et nyt hus hver gang han ikke kan renovere mere på det han har.

Anonym sagde ...

Held og lykke med det, og hvor er ordet "infoøen" dog fantastisk.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Det er vore dages Kaba. Og i Silvan henter man også Weber-husaltrene. Sådan et får jeg ikke plads til selv i dén lejlighed.

Anonym sagde ...

Nu er det så ikke længere en hemmelig drøm. Det er vel noget med at have et ønske om at fæste rod, hvilket jo er en ganske hæderlig tanke, som vi nok alle kommer omkring før eller siden.

Jeg kan godt lide at du refererer til "en klår pejling a æ mæl", men jeg erindrer nu at æ man sjel plejer at sige "en klår pæjl a æ mæjling" (fonetisk). Erstat frit j med i for den rigtige lyd.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Det er sandt, det er også det jeg selv husker. Problemet er at det ikke giver nogen mening. Og for at udtrykket skulle være bare nogenlunde forståeligt for udenforstående så var jeg nødt til at sætte lydene i rigtig rækkefølge.

Anonym sagde ...

I will not concur on it. I over precise post. Particularly the title attracted me to be familiar with the sound story.

Anonym sagde ...

Good post and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
oakley sunglasses wholesale
tn pas cher
cheap nhl jerseys
cheap basketball shoes
bottega veneta
yeezy shoes
ralph lauren uk
canada goose outlet
ugg boots clearance
coach factory outlet