torsdag den 8. maj 2008

Jeg er træt, mine fødder er kolde, mit tøj lugter af røget ål, og inden i mig strømmer højskolesangene, varme og livgivende, endnu en del af min bevidsthed, endnu klingende og vibrerende som de altid gør når vi har haft sangaften i SMÅ. Jeg ved intet, end ikke højskolen, jo måske, men så alligevel ikke, intet som kan måle sig med dem. Sangaftenerne er de aftener hvor SMÅ er størst, hvor det kristne og det fælles går sammen i en højere enhed, hvor jeg, der ellers altid tvivler, føler mig hjemme. Mere hjemme i de kristne sange som jeg ikke kan forstå, men som jeg kan nyde uden at være en del af en dagsorden. Min lille flugt ind i højskolens moderskød, som ikke kan findes hos højskolen selv når man én gang har forladt den. Det må findes andetsteds. Jeg finder det her.

4 kommentarer:

AnonymOgUkendt sagde ...

Det var på mange måder en rigtig fin aften. Et spontant bål; en flammende sjæl, der gerne ville have bålet meget større; højskolesang; et fællesskab i fællessang; drenge og piger - mænd og kvinder; grill og taler; pølser og salat; glade menensker og fint solskinsvejr.

Det er en sikker vinder hver gang! Tak for din medvirken!

Hav det godt!
Mvh Ole

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Bålets størrelse var desværre begrænset af bålstedets lidenhed. Men hvilken flammende ildhu og kreativitet der opstod når det gjaldt om at finde brændbart materiale. Ikke bare de uerstattelige bambus-snobrødspinde gik op i røg, (de kan nok ikke fornys før den en ny generation af bambus er vokset op), folk fandt også gamle Ikea-møbler hos naboerne. Dét var kreativt, og vi kunne have brændt endnu mere af hvis ikke det havde været onsdag aften og en ny hverdag truede.

Det var en herlig fest. Tak for din medvirken til den, formand!

Unknown sagde ...

ralph lauren uk
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
air max 90
longchamp outlet online
michael kors outlet clearance
louis vuitton
burberry outlet sale
nfl jerseys
true religion outlet
qqqqqing20170513

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
true religion outlet
ugg boots
off white clothing
oakley sunglasses
adidas outlet online
nhl jerseys wholesale
canada goose outlet
off-white clothing
moncler jackets
ralph lauren outlet