lørdag den 12. april 2008

Hvad skulle vi gøre uden Coca-Cola®



10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg havde den nederste til at hænge på mig pigekammer, da jeg var seksten. Det er sandt.

Jeg er på vej i biografen med filmpigerne. Vi skal se Flammen & Citronen på Empire på Nørrebro. Det er der også lidt Coca Cola-plakat over. Fyrrer-æstetik med indlagte likvideringer.

Min ftp-server er nede. Jeg forstår ikke, hvorfor din virker, Plougsgaard. Det er nok noget lokalt.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Virkelig? Hvor sjovt!

Der er noget uskyldigt over de plakater. Arbejderenes børn der drømmer om lykken, som består i at få behov opfyldt og smile i flok.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jeg så Flammen og Citronen i forgårs, og ved ikke hvor begejstret jeg er. Udmærket actionfilm, men den har ikke sat sig så dybe spor i mig at de svarer til filmens budget og foromtale. Det er meget relevant at diskutere modstandskampen og hvorvidt dem som blev skudt altid var onde. Men det er svært at gøre til alvor på film, hvor den slags intriger og bedrag findes i hver anden actionfilm.

Jeg foretrækker at læse Peter Øvig Knudsen.

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke Flammen & Citronen var særlig god, og det skyldes måske i høj grad at jeg lige har læst Birkedal (Øvig Knudsen) Det største problem med Flammen & Citronen er at den i en eller anden grad accepterer de to fyres senere status som helte, og det var jo et propagandanummer i efterkrigsstiden. Jeg tror også modstandskampen sugede nogle typer til sig, der havde en fest med deres 'license to kill'. Som Peter Øvig Knudsen også har fremstillet det i Birkedal uden at pege fingre, så faldt de konstitutionelle psykopater frit i begge lejre ... Det synes jeg ikke Ole Christian Madsen har indkredset nok. Men nu fik den jo også en vanvittig pose penge fra kunststøtteordninger der har rod i vores regering, if you know what I mean ... :)

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Jeg tænkte også da rulleteksterne fortalte om deres medaljer for heltemod i krig, at det er jo en del af sejrherrenes historieskrivning at give sådan nogle medaljer. Det gør dem ikke nødvendigvis til helte. Jeg ved slet ikke om jeg kan forlige mig med at kalde folk helte som har skudt på andre. Måske kan man kalde de folk helte som smuglede jøder til sverige. Ikke Modstandsmænd som dem her.

Ifølge Søren Mørch er en af de virkelige helte Erik Scavenius. Endda på en rigtig bibelsk måde hvor han ingen ære fik af at have skaffet Danmark rimelig uskadt gennem tre års Besættelse inden han gik af.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Se i øvrigt Politikens anmeldelse af romanen "Flammen og Citronen" fra TV2s Forlag. Anmeldelsens titel er "Citronen presset til det yderste", og så kan man jo gætte hvad han synes om bogen.

Anonym sagde ...

Jeg synes samarbejdspolitiken er noget af det mest fesne Danmark nogensinde har præsteret. Scavenius, helt? Man får jo også blod på hænderne, når man nægter at få det. Virkeligheden er så sammenklistret en størrelse af godt og ondt, og jeg ikke nærer nogen illusioner om, at det "gode" ikke er nødt til at gøre "onde" ting for at opretholde en 'god' orden, som mennesker kan leve i. Men kassetænkning og klare skillelinjer - også mellem godt og ondt - er politisk tænkning og "after math" - det har ikke noget med sandheden at gøre, og man må jo ikke lyve, vel?

Jeg læser aldrig anmeldelser og slet ikke danske, men ja, man kan godt fornemme, hvad han mener.

Anonym sagde ...

Som kommentar til den eneste tekst du selv har bidraget med:

Uden Coca-Cola® ville Den Amerikanske Drøm have været gået i vasken for længe siden. Med Coca-Cola® bliver dette udsat i endnu et par årtier.

Unknown sagde ...

huangqihang0520burberry handbags
oakley sunglass
cheap oakleys
gucci outlet online
michael kors outlet
ralph lauren
true religion sale
burberry sale
tory burch outlet
toms outlet
true religion
fitflops outlet
nike air max
true religion outlet
pandora outlet
kate spade bags
true religion outlet
hollister clothing
coach outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
rolex watches
kate spade outlet online
michael kors
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors
tory burch shoes
air max 90
michael kors outlet online
kate spade uk
ray ban glasses
abercrombie outlet
prada outlet
kate spade handbags
hollister clothing store
q

Unknown sagde ...

air jordan retro
cheap jordan shoes
ferragamo shoes
coach factory outlet
pandora uk
yeezy boost
louboutin shoes
michael kors outlet
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
20161130