søndag den 6. april 2008

Familieroller

Jeg har lige sendt hele familien afsted efter et kort besøg. Da jeg bor småt var af ren nødvendighed at vi straks indtog vores roller i familie-hverdagsdramaet. Efter en middagen gav Marie sig straks til at tørre skabslåger af, mens Mor læste avis og Christian og Thomas fladede ud med Playstation 2. Jeg tror sjældent jeg bruger så meget af min plads som når jeg har familiebesøg.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sød familie. Er det din lillesøsters rolle i familien at tørre køkkenlåger af? I så fald skynd dig at tage kluden fra hende :)

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Nej, bestemt ikke! Jeg ville også gerne have taget kluden fra hende, for jeg havde faktisk forsøgt at gøre så rent at hun netop ikke blev nødt til at påtale det - hvilket så ikke lykkedes.

Anonym sagde ...

Mindes den engang så poulære vise med Raquel Rastenni: "Heksedansen":
(Her kommer mutter med kost og spand, med klude og sæbe og....
- så blir' der en plasken og sjasken og tørren, til Påske og Pinse og Jul står for døren!)

Da min mor for mange år siden fejrede sin 50 års fødselselsdag, var der hele to festsange på netop den melodi!

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Ååh! Minder om den gang hvor alle konfirmationssange skulle synges på "Det hammer hammer fedt" som jo egentlig slet ikke er Jacob Haugaards melodi, men det gør den ikke bedre...

Ole har for et par dage siden spillet en sang der kunne minde om den Heksevisen; Raketvisen, sunget engang i midten af 50'erne af Marguerite Viby og Bodil Steen på en melodi af Strauss.

Den er rigtig herlig, især fordi den må være rasende svær at synge med alle de ord der rimer på "raketterne" og som skal fraseres korrekt.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

nå, det er jo dig ole. Jeg kan altså ikke kende jer fra hinanden når du bare hedder o. Jeg er mere ordblind end sædvanlig på dnene tdi af gdønet

txten til raketvisen ligger her: http://silicium.dk/raketvisen.php

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
manolo blahnik outlet
jordan 8
ugg boots
ralph lauren outlet
nike shoes for men
jordans
ugg boots on sale 70% off
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren outlet