onsdag den 26. september 2007

Sæbeboblepistol til hund med baconsmag

Man sidder fredeligt og læser sin gratistavis. Intet nyt under solen de sidste 24 timer. Danskerne blæser på kampagner der maner til mådehold med alkohol. Hver tiende keder sig på jobbet. (Kun hver tiende, så vi kan vel være ret tilfredse). Mænd med dybe stemmer får flest børn. Til gengæld hører man stadig om en tenorstemme fra England får helt uhørt opmærksomhed og berømmelse selvom masser professionelle operasangere synger bedre og gør det som deres daglige arbejde.

Nu har man også kun en halv time til at få syv minifrikadeller, to rugflutes og et kilo salat ned, og det helst i den rigtige hals, så det gør ikke alverden at avisen er lidt kedelig. Man skimmer den igennem første og anden gang, og tredje gang bemærker man også reklamerne. Og så står det der, dét absurde som bryder gratisaviskedsomheden: Sæbeboble pistol til hund m/bacon smag.

En helt igennem herlig ting, hvad det så end er. Er det en sæbeboblepistol til brug for hunde? Måske til hunde med baconsmag... svinehunde? Kan man få sæbe med baconsmag?

Der er mange muligheder. Så bare skyd løs!

6 kommentarer:

Dorthe Nors sagde ...

Jeg ved godt, hvad det er, men jeg vil ikke sige det.

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

åhhh kom nu... Jeg er så spændt!

(velkommen i øvrigt, dejligt at se dig her)

mjø ;o) sagde ...

En indre svinehund??

Jeg har nu lært lektien: der er fem kommandoer, der er nødvendige for at opdrage og dermed stimulere en hund - UDEN sæbebobler!

Anders Søe Plougsgaard sagde ...

Velkommen til dig også mjø. Jeg bilder mig ikke ind at der er megen opdragelse i sæbebobler, hverken med eller uden baconsmag. En hund med baconsmag må vel være en svinehund, men den kan man vist ikke opdrage på, kun undertrykke. Den er vist lidt som den gammeldags lænkehund der bed alle der kom inden for rækkevidde, inkl. dens ejer - hvorfor den netop burde være lænket.

5689 sagde ...

zzzzz2018.8.4
canada goose outlet
fitflops sale
pandora jewelry
uggs outlet
ed hardy clothing
pandora
nike tn pas cher
nfl jerseys
nike chaussure
uggs outlet

Unknown sagde ...

jordans
nike sneakers for women
longchamp bags
air max 2018
asics kayno
ferragamo belts
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap jordans
jordan 13