fredag den 28. september 2007

Fire kroner

Jeg gjorde i dag noget for at forlænge mit liv. Jeg gav afkald på hele fire kroner. Det skete i Netto, de havde babykartofler på tilbud til otte kroner, men ved kassen sloges de ind til tolv. jeg kiggede af gammel vane på min bon og opdagede det, men kunne ikke få mig til at nævne det. Jeg ville føle mig som en gammel sur småborger der nidkært sørger for at hver en krone stemmer. Og jeg så på de to unge kasseekspedienter og tænkte at det kunne have været mig selv. At nu så de frem til en times stress og masser af kunder der skulle have alting lige netop på deres måde. Skulle jeg være en del af den hob? Jeg undlod at sige noget, mest for ikke at føle mig som en af alle dem, som er så hammermøgsk*deirriterende for alle, kassefolk som indkøbende.

Jeg blev dog stående et stykke tid og kiggede på bonen mens min stolthed ville have mig til i det mindste at nævne at jeg havde givet afkald på de fire kroner. Endelig gik jeg uden at sige noget. Jeg undgik at blive en del af en smålig, nøjeregnende indkøbshob. Jeg har tjent en ekstra levedag.

1 kommentar:

Benny sagde ...

Rolex discovered out of this encounter however it wasn't before 1950s which rolex replica might discharge its plunge view. The initial Rolex Submariner started an extended period associated with testing as well as enhancement. The initial hublot replica had been created for any 12 months or even much less, as well as which exact same 12 months additional tag heuer replica uk from the Rolex Submariner had been becoming created or even prepared. Actually, for many associated with it's earlier existence, the actual breitling replica experienced a powerful number of not just evolutionary actions, but additionally style testing. It's resulted in an incredibly wealthy region with regard to rolex replica simply because a lot of variations been around in early stages within the model's background. These days within 2013 the actual replica watches uk is actually size from 40mm broad, that is absolutely no bigger than moderate through the majority of view requirements.